Ajankohtaista

 

KTA4 YHTEYS.png

KTA4 OHJELMA.png


Kohtaamisen taikaa arjessa, 3. lähijakso.

Kohtaamisen taikaa - huhtikuun koulutus.jpg


5.2.2018

Kohtaamisen taikaa arjessa 2. lähijakso. Kouluttaja: Pauliina Lappi.

Kohtaamisen taikaa some.jpg


13.11.2017

LA-koulutus, FINAL

Ks. täältä tarkempia tietoja (s. 2).


3.10.2017

Järjestämme yhdessä työryhmä Luovien Askeleiden ja Esteetön ry:n kanssa kaksi kaikille avointa esteettömän tanssin tuokiota Oulussa.

Työpajaesite 6.11.

kaikille avoin 16.10.


31.8.2017

Uuden ajan opettaja performanssitaiteilijana

‘Uuden ajan opettaja performanssitaiteilijana’ on taidepedagoginen hanke, jonka tavoitteena on auttaa opettajia toimintakulttuurin muutoksessa. Tässä hankkeessa performanssi on kokonaisvaltainen oppimisen menetelmä, oman ja yhteisön työn tutkimisen tapa. Performanssi on myös uudenlainen tapa lähestyä laaja-alaista osaamista ja monialaisia oppimiskokonaisuuksia. Hankkeessa valmistuu pedagoginen performanssikonsepti. Prosessissa syntyy yksi tai useampia osallistavia performansseja, jotka viedään kiertueelle kouluihin ja oppilaitoksiin Pohjois-Suomessa. Hankkeen toteuttavat  Pauliina Lappi ja Johanna Aromaa yhdessä KM Merja Männikön ja muiden hankkeeseen osallistuvien opettajien kanssa 2017-2018. Hankkeelle ollaan parhaillaan hakemassa rahoitusta.


27.5.2017

Mentorointitoimintaa tieteen- ja taiteentekijöiden välillä

Olemme mukana ideoimassa mentorointitoimintaa tieteen- ja taiteentekijöiden välillä. Aloite mentorointitoimintaan tuli Koneen Säätiöltä, jonka järjestämään tilaisuuteen Pauliina osallistui keväällä 2017. Tilaisuudessa Pauliina tutustui Saara Ratilaiseen, jonka kanssa tapasimme Koneen Säätiön Kamarissa 26.5. Kutsuimme mukaan Koneen säätiön apurahansaajia, tutkijoita, yliopisto-opettajia ja muita kiinnostuneita jakamaan ajatuksia ja kokemuksia erilaisista tiedon tuottamisen tavoista tieteessä ja taiteessa. Tapaamisen johtoajatuksena oli kysymys: ”Haluatko rohkeasti liikuttaa tietoa yhdessä kokeillen?”.


15.3.2017

Innostaja ilmiannettu

unnamed

Työryhmä Kudelma on ilmiantanut Pauliina Lapin nuorten innostajana.

Kurkkaa täältä, mitä Pauliinasta kerrotaan.

 


14.2.2017

Metodologinen menu Pinterestissä

Metodologisen menun löytää nyt myös Pinterestistä!

Tallenna