Ihmiset

 

Diat - Uudistuva Vaka.jpg

Pauliina Lappi on taidepedagogi ja kouluttaja, DanceAbility opettaja ja freelancer tanssitaiteilija Espoosta. Hän on valmistunut ammatilliseksi erityisopettajaksi Haaga-Heliasta syksyllä 2017. Pauliina on kiinnostunut tällä hetkellä taiteen, pedagogiikan ja koulutuksen uusista haasteista ja mahdollisuuksista sekä uudistavasta vuorovaikutuksesta liikkeessä. Hän on kiinnostunut inkluusiosta sekä metodologisesta mentoroinnista aikuisen ohjauksen muotona taidepedagogisessa prosessissa.

Pauliinan CV

Johanna Aromaa (FM) on oululainen kulttuuriantropologi ja väitöskirjatutkija, jonka tutkimuksen aiheena on opettajan ruumiillinen tieto.

Johannan CV

 

Yhteistyöverkostot:

Työryhmä kokoaa yhteen taiteen, tutkimuksen ja pedagogiikan ilmiöstä kiinnostuneita eri alojen ammattilaisia. Olemme olleet perustamassa moniammatillista työryhmää Luovat Askeleet, joka on kiinnostunut uuden työn muotoilusta luovasti ja yhteisöllisesti. Pauliina on luotsannut aiemmin Kudelma-työryhmää, joka on toteuttanut mm. esteettömiä nykytanssi-, tanssiteatteri- ja performanssiteoksia.

Luovat Askeleet facebookissa.

Tallenna

Tallenna

Tallenna